Това лято около Пампорово е пълно с изключителни мероприятия. След мащабния Роженски събор, в следващия уикенд може да се насладите на Еко Джаз Фест на 25.07 от 20:00 часа. Перелик Еко Джаз Фестивала „The Sound of Silence” е връщане към природата. Сред красотата и девствеността на природата на връх Перелик организираме докосване до естествената ни среда. Почти не се ползва електричество, тъй като заслушани в музиката, сред светлината от свещи и топлината от огньове човек се слива с природата.

Тази симбиозна между красивата музика и природата прави фестивала задължителен за всеки любител на красотата в живота и на изтънчените изживявания. Организаторите обещават много интересни изпълнители събрани от целия Балкански полуостров, като има представители дори и от Съединените щати. Осигурява се единствено електричество за музикалните инструменти. Самото събитие е на открито, но има импровизирана сцена за музикантите и  места за публиката и всичко е покрито с тента, което ще рече, че лошото време не би попречило на провеждането. Това е безплатно събитие и е отворено за всички възрастови групи.

Ето и списък на участниците на Перелик Еко Джаз Фест 2015:

– Sakis Zachariades and Soundays – Greece

– Dirty Purchase – Bulgaria

– Trio Balkan Strings – Serbia

– Rebelinx – USA

– Eren Coskuner Quartet – Turkey

– ViktorsMob – Vataff project – Bulgaria

 

Не забравяйте, че може да запазите стая в Хотел Екстрийм, Пампорово специално за Джаз феста тази година. Повече информация за събието ще получите от нашите агенти на телефон 0879 933 308 или директно може да ни пишете от тук:

Ето и официалния постер на събитието

Официален постер на Перелик Еко Джаз Фестивал 2015
Постерът за събитието

 

Заповядайте заедно да се насладим на комбинацията от хубава музика, природа и спокойствиe. Повече информация може да намерите на официалния уебсайт на събитието www.thesoundofsilence.bg или на Facebook страницата на адредс: www.facebook.com/perelikecojazzfestival