С годините работа в Хотел Екстрийм намерихме няколко места в Пампорово, в които се влюбихме. Едно от тях безспорно са Орфееви скали. Мястото е заредено с огромна сила и емоция за всички нас и когато преди 2 години видяхме след тежката зима срутената беседка, решихме че ще превърнем възстановяването и в наша мисия! Ето, че успяхме и тази година всички посетители на това магическо място ще се радват на една нова беседка и специално барбекю, изградено за готини пикници сред природата!

Untitled-3

Изграждането на беседката ще съвпадне с откриването на Хотел Екстрийм Пампорово за новия летен сезон и е планирано за 10 и 11 Юни! Желаем събитието да бъде празнично, както за нас, така и за нашите гости и по тази причина ще подготвим много изненади за всички гости, които ни посетят на отриването на беседката!

Не на последно място искаме да благодарим на всички приятели на Хотел Екстрийм и на неговите служители, които много спомогнаха да осъществим тази изключително важна за нас инициатива. Очаквайте страхотни кадри от откриването, а до тогава следете блога ни за повече информация относно невероятните изненади, които предстоят за всеки уважил това важно събитие!

Untitled-1

Нека отново напомним как изглежда беседката в момента, след погрома и от тежестта на снега преди няколко зими. Скоро ще представим и проекта ни за възстановяването и.

Не забравяйте откриването на беседката ще се състои на 10 и 11 Юни, а всеки наш гост ще бъде приятно изненадан. Как? Остава да следите блога ни, за да разберете!

Ако желаете да присъствате на откриването, заповядайте на 11 Юни в местността Орфееви скали или се свържете с нас, за да проучите какви са нашите условия за настаняване 🙂

Очакваме ви!