Стартират записванията за зимния сезон в Пампорово. В най-есенният месец в годината Хотел Екстрийм, Пампорово стартира кампанията си за предстоящата зима. Както винаги най-предвидливите ще се възползват от отстъпки за ранни записвания, както и ще имат възможността да ангажират най-красивите ни панорамни стаи.

#КоледаПампорово

Коледа в Пампорово
Коледа в Хотел Екстрийм, Пампорово

И тази година стотици семейства ще посрещнат Коледа в Пампорово. Хотел Екстрийм за пореден път ще бъде гостоприемен на най-семейният празник в годината и с удоволствие ще превърне празника в едно уникално изживяване за всеки, който ни се довери. За поредна година по време на празниците всеки  гост ще има възможността да се забавлява с нашия готин екип аниматори, които ще полагат специална грижа за малчуганите, но не само. Специални анимационни програми за по-възрасните ни гости също са предвидени, а на специалната Коледна празнична вечеря ще има и томбола с награди за всеки наш гост.

Само сега имате възможността да получите нашата тайна оферта за Коледа, ако се абонирате за мейл бюлетина ни

Ще издадем само за отстъпките за Коледните пакети в Хотел Екстрийм за нашите абонати достигат до 40%.

Нова Година 2017 в Хотел Екстрийм

Нова година пампорово
Нова Година в Хотел Екстрийм, Пампорово

Кулминацията на празничния период е Нова Година. Всяка година това е и един от най-желаните периоди за ски почивки. Тази година не прави разлика, напротив. Към момента вече повече от половината места в хотела са заети, а резрвациите вървят с пълна сила. Тази година отново ще посрещнем Нова година в лукса на Хотел Екстрийм, заобиколени от отлично обслужване и приятна атмосфера. Самата празнична вечер ще бъде съпроводена от традиционна фолклорна програма с ансамбъл от Широка лъка, който ще поведе и първото хоро за Новата година. За най-малките ни гости ще се грижат нашите винаги усмихнати аниматори, а за настроението на техните родители ще отговаря диско водещ. Всичко това ще се допълва от едно прекрасно меню включващо в себе си, както местните вкусове, така и най-изисканите европейски ястия специално подбрани и съчетани, така че да направят празника ви специален.

Ако все още нямате планове къде да посрещнете Нова година 2017 побързайте и се свържете с нас. Места почти не останаха. Не се шегуваме 🙂

Студентски празник

Студенстки празник на 8 декември в Пампорово
8 Декември в Хотел Екстрийм, Пампорово

Учебната година в повечето университети едва започна, а студентите вече мислят за купон. Хотел Екстрийм, Пампорово е идеалното място за това, с цени започващи от 110 лв. на човек за 2 нощувки със закуски, вечери и 1 празнична вечеря с DJ парти.

Група Грамофон в Хотел Екстрийм

За началото на сезона решихме да изненадаме нашите гости и да поканим група Грамофон да ни гостуват. С уникалния си репертоар от руски и български шлагери Грамофон са едни от любимците на много хора. Руската вечер с тяхно участие ще се допълни от традиционни руски вкусотийки, специално подбрани от главния ни готвач. Събитието ще се състои на 11 и 12 декември, като записванията скоро ще започнат. Местата за това мероприятие са ограничени до 80, като ви съветваме да побързате, ако искате да ни посетите.