Курорта Пампорово е разположен в най-красивата в България планина – Родопите. Когато чуем Пампорово, всички си мислим за ски, сноуборд или други зимни приключения, което е правилно, но не е единствено. Пампорово е един от малкото зимни курорти, които предлагат огромно разнообразие от забавления и възможности и през лятото. Преди няколко години отвори врати Вело парк Пампорово, който е един от най-модерните на Балканите, за България няма нужда да споменаваме.

Конна езда в пампорово

Също така много известен е културния туризъм с огромните възможности от исторически крепости и етнографски музеи, които са разположени само на няколко минути пеша от Хотел Екстрийм Пампорово. Не на последно място ще споменем и нещо, което смятам малко знаят. В околността на хотела е разположена една малка и китна конна база, която предлага, освен стандартните уроци по конна езда и уникални преходи из горите в Родопите.

Конна езда в пампорово

Конна база Петро-Г, с. Левочево, е разположена само на 5 минути с кола от Хотел Екстрийм. Нашите приятели от базата предлагат огромно разнообразие от услуги свързани с конната езда и конния спорт. Не на последно място само в Хотел Екстрийм, Пампорово имате възможността конете да бъдат докарани буквално под вашия балкон и да ви откарат на прекрасните кътчета около хотела. Разбира се, всичко това идва на подходяща цена. Цена, която колкото и странно да звучи, е с отстъпка до 40%, въпреки допълнителните екстри! Готови сме да изготвим специални пакети според вашите възможности и умения да яздите, както и според това, какво искате да посетите. Отнасяме се към всяко запитване с нужното внимание, защото смятаме, че всеки наш гост, заслужава персонално отношение, щом се отнася до една толкова екзотична, все още услуга, която малко дестинации в България предлагат.

Цени при посещение на конната база в с. Левочево:

Цена за 1 час урок с инструктор на човек – 22 лв. (40% отстъпка)

Цени при посещение на конете директно в хотела

Цена за 1 час урок с инструктор на човек – 27 лв. (45% отстъпка)

Конна езда в пампорово

Ще се радваме заедно с колегите ни от Конна база Петро-Г да ни посетите и да се насладите на това уникално изживяване, което може да ви накара да се влюбите в този спорт 🙂