В предишна публикация разказахме за инициативата ни да построим нова беседка в местността Орфееви скали, Пампорово. Неведнъж сме разказвали за това наше любимо място. То се намира много близо до хотел Екстрийм и повечето ни гости го посещават при подходящо време. Мястото е заредено с огромна сила и емоция за всички нас. Преди 2 години видяхме, че беседката там се е срутила под тежестта на големия сняг. Превърнахме идеята за нейното възстановяване в наша кауза и ето, че успяхме! От юни 2016 година всички посетители на това магическо място се радват на една нова беседка и специално барбекю, изградено за готини пикници сред природата! Сега, любувайки се на този природен феномен, ще може да се отдъхне и дори да се похапне. Ще има нужда, защото от гледката, която се разкрива от там, направо се подкосяват краката!😉

За повече информация за местността и как да стигнете до там прочетете в блога ни:
http://blog.hotel-extreme.bg/hotel-extreme-shte-vuzstanovi-besedkata-orfeevi-ska/

Благодарим за подкрепата!

Искаме да благодарим на всички приятели на Хотел Екстрийм Пампорово и на неговите служители, които много помогнаха да осъществим тази изключително важна за нас инициатива. Колко е хубаво, че сме заобиколени от такива прекрасни и всеотдайни приятели. Без тях, това начинание щеше да е невъзможно! Беседката е факт. Пожелаваме тази инициатива да бъде начало на поредица от такива.

Untitled-3

Ето как изглеждаше беседката, след погрома и от тежестта на снега преди няколко зими.

На 11.06.2016 г., точно в началото на новия летен сезон – 2016 г., се състоя откриването на беседката, която беше построена изцяло наново, като използвахме само бетонната основа. Мястото наистина е магическо! Сякаш и природата ни помагаше. Ето как изглежда тя сега! 😀 Да, гордеем се, че успяхме!

Untitled-3

Untitled-3

Untitled-3

Както се вижда от снимките, в непосредствена близост до беседката е кацнало и малко барбекю, което допълва доста възможностите за безопасен за горите наоколо пикник. Много се чудихме дали е подходящо това, но решихме, че мястото се посещава от ценители на природата и едва ли някой ще се отнесе безотговорно.

Екипът ни се събра да се почерпи и понеже и това го можем добре, си изкарахме страхотно! Равносметката от събитието беше много смях, шампанско и нови приятели!

Untitled-3

Untitled-3