Краят на лятото идва и ние решихме да изпратим един успешен сезон, като поканим емблемата на Родопската музика и фолклор – Валя Балканска. Именитата певица ще бъде придружена с най-добрията майстор на каба гайдата – Петър Янев. Каним всички почитатели на космическия глас на Валя Балканска на 03.10 в Хотел Екстрийм Пампорово, където с много музика, танци и усмивки ще изпратим лятото!

участие на валя балканска в пампорово

Изненадите не свършват до тук. Специалната Родопска вечер, която ще се състои в Хотел Екстрийм ще бъде придружена със специални родопски вкусотийки, които традиционно се сервират в този край, както и много хора, гайдари и разбира се прекрасно настроение. Това е първото участие на Валя Балканска след изявата и на сцената на Роженския събор през месец Юли!

Компания на Валя Балканска и Петър Янев ще правят още 3ма гайдари. Заедно те ще успеят да пренесат гостите в магията на родопската музика, а звукът на каба гайдата ще озвучи целия хотел. Специално участие в програмата ще има и наследничката на космическия български глас. Това е 11 годишната Мария Бечева от Чепеларе, която самата Валя Балканска смята за нейната най-млада наследничка. Младата изпълнителка пя соло на Роженския събор на голямата сцена минути преди да се извиси космическия глас на Валя Балканска, като публиката беше очарована от изпълнението и.

участие на валя балканска и петър янев

Цялата програма ще завърши със запознаване с гостите и специално време за снимки и автографи. Валя Балканска и Петър Янев ще се снимат и ще се запознаят с всеки желаещ. Хорото е задължителен елемент, като всички ще са поканени на него!

Очакваме ви на 03.10, за да се веселим заедно и подобаващо да изпратим лятото типично по родопски! За резервации и запитвания може да се свържете с нас.