През новия сезон 2014/2015 година в Хотел Екстрийм, Пампорово ще има една нова и много важна екстра за всички родители. В хотела ще се провежда целодневна безплатна анимация за деца. Новият ни детски кът, който разширихме специално, за да можем да провеждаме всички планувани детски игри и забави ще отвори врати оборудван с всичко необходимо в началото на месец Декември 2014 г.

Анимация за деца в ПампоровоИнициативата за тази нова услуга тръгна от Вас – гостите. Миналата година получихме много запитвания за възможността нашите служители да се грижат за децата, докато родителите карат ски. Решихме, че всяко желание на нашите гости е закон за нас и започнахме да действаме по въпроса. Сега можем да се похвалим с нова голяма зала, направена специално за аниматориския ни екип и оборудвана спрямо техните изисквания и пригодена специално за анимация за деца и възрастни.

Изготвена е и специална програма, която да отговаря на всички стандарти за съвременната анимация за деца. Програмата се простира в 2 седмици и всеки ден е различен купон за малчуганите.

В началото на всяка седмица започваме с изготвяне на пиратски или индиански аксесоари. Вторника ще се рисуват тениски, които, разбира се остават за спомен на дечицата от посещението им при нас. Средите са заети със забавни или аркадни игри, а в четвъртъците ще има творчески уроци по моделиране или рисуване. В края на седмицата са предвидени тихи игри или образователни игри.Зумба в Пампорово Събота и неделя ще има купон с изработване на картички и пана, както и спортни или съревнователни игри. Всяка от програмите може да бъде съпровождана и от видео презентации. Идеята на екипа ни е да направим една програма, която освен да забавлява деца и да ги образова. Именно по тази причина инвестирахме в специална техника, която да позволява прожектиране на образователни филми, последвани с обяснения от страна на аниматорите ни. Смятаме, че това трябва да бъде съществена част от анимацията за деца и успяхме да създадем програма, която да направи образователни филмчета забавни и под формата на игра и забавление. За разтоварване вечерите ще има и детска дискотека с караоке, където най-добрите ще печелят страхотни награди 🙂

Ски детска градинаОсвен всичко друго сме планирали и специална анимация за деца, която ще се провежда на открито. Веднъж дневно в продължение на 2 часа в обозначена и обезопасена зона, ще има специални снежни занимания, като стрелба по мишени със снежни топки, състезания със шейни, търсене на снежно съкровище, щафетни игри и други.

Третата изненада, която ще има този сезон при анимацията за деца е СКИ ПРОГРАМАТА за деца. Ние я кръстихме ски детска градина, която ще може да се ползва срещу допълнително заплащане. Ски детска градина ПампоровоНаша грижа ще бъде да оборудваме дечицата, да осигурим специален влек и наклон, на който да се учат, да ги транспортираме до там и разбира се да ги научим на основните елементи на този прекрасен спорт. Един път дневно за около 2 часа нашите аниматори ще забавляват дечицата, учейки ги да карат ски в ски детската градина. След това ние ще се погрижим малчуганите да бъдат нахранени с топъл и питателен обяд, който да им даде сила и енергия в уроците.

Вечерната програма, която ще се провежда между 20 и 22 часа всяка вечер ще е съобразена и с възрастните ни посетители. Специалните програми на нашите аниматори са предвидени и за възрастни хора, като включват различни видове забавления. Забава в басейна с различни упражнения, танци, семейни или шоу програми и други изненади, които искаме да запазим в тайна за момента.

Не сме забравили и специалните вечери, като Коледа, Нова година, Свети валентин и Баба марта. Всяка от тези вечери ще бъде съпроводена със специална програма и специална анимация за деца. На Коледа ще има тематична вечер в детски клуб, където ще се изготвят коледни аксесоари, ще има коледни игри, танци и песни. Вечерта ще ни посети и Белобрадият старец и Снежанка, които ще раздават подаръци на дечицата. Всичко това ще е съпроводено от игри, гатанки, коледни приказки и песни. Възрастните ни посетители не са забравени, за тях ще има специална Коледна томбола със специални награди и изненади.

анимация за възрастни в ПампоровоНовогодишното парти ще бъде епично за всички наши малки посетители. Програмата започва с изпращане на Старата година и посрещане на Новата година, като това ще е готина и забавна театрална постановка с викторина, игри, танци и други. За възрастните преди 12 ч. специалният ни гост на вечерта ще бъде Фреди Меркюри, който ще изпълни специална танцувална хореография. След 12 ч. ще ни посетят и Коледари, които ще изпълнят традиционни стихове, песни и пожелания.

На Свети Валентин гостите ще бъдат приветствани от Феята на любовта, която ще раздаде тематични подаръци, валентинки с пожелания, балони и закачки за обвързани и необвързани. Няма да забравим и Трифон Зарезан ще почетем празника с мощтна наздравица с традиционно бълграско ароматно червено вино.

Дискотека в ПампоровоМартенското парти по случай Баба Марта ще е съпроводено от тематично парти в детския клуб с изготвяне на мартеници, аксесоари и други. Вечерта ще ни посети самата Баба Марта и ще забавлява децата с въпроси, игри и задачки. Възрастните ще бъдат зарадвани с интересни мартенички съпроводени с пожелания за здраве, късмет и успехи през годината.

Всеки ден нашите аниматори ще се грижат за доброто настроение на всички наши посетители, затова и ние имаме една много важна задача за всички вас нашите гости! Задължително носете доброто си настроение и широките си усмивки, защото те ще са ви нужни в Хотел Екстрийм, Пампорово.