Почивка сред аромата на боровите гори в Пампорово!

Блогът на Хотел Екстрийм, Пампорово скоро навърши цели 2 години. Като всяко 2 годишно и той се променя – бързо! Както най-вероятно сте забелязали обновихме дизайна на сайта с много по-модерен и атрактивен. Идеята ни беше да наблегнем на развитието на блога изцяло за ваша полза. Получихме много похвали и препоръки, които ни направиха много по-успешни. Можем да се похвалим, че статиите, които пишем, заедно с визуалното съдържание, което споделяме е авторско. Този наш перфекционизъм ни коства много усилия и време, което изцяло се изплаща, защото успяваме да представим пред вас неща, които са малко известни или забележителности, които задължително трябва да посетите в региона на Пампорово.

Предвид идеята ни за разрастване, обявяваме интересна инициатива – СТАНИ ГОСТ АВТОР в блога на хотела и спечели страхотни награди!!!

На пръв поглед звучи интересно и примамливо, но с цел запазване на напълно оригиналното и атрактивно съдържание, ние имаме няколко условия, които задължително искаме да се спазват:

Задължително условие е целият текст е да бъде авторски, тоест да бъде написан от Вас!

Всички снимки/картинки в статиите трябва да бъдат отново авторски, или задължително да бъде цитиран авторът им, след негово позволение.

Темата на статиите трябва да бъде свързана с основната тема на блога на хотела. Примери: забележителности в Родопите, традиции и фолклор, пътеписи за вашите преживявания в Пампорово и региона, новини, съвети и препоръки към нашите клиенти.

Статии за забележителностите в Родопите трябва да бъдат на максимум 70 км. от Хотел Екстрийм!

Дължината на статиите трябва да бъде минимум 1300 думи.

Грамотността на написаното е силно препоръчителна.

Статията не трябва да повтаря вече публикувана такава в блога ни.

Всяка статия ще бъде прегледана от нашите експерти и едва след одобрение ще бъде публикувана и съответно оценена. След изпращане на написаното вие се съгласявате, че Хотел Екстрийм, Пампорово може да използва вашите авторски материали с цел реклама.

Да преминем към по-атрактивната част на инициативата ни. Какви са привилегиите да пишете страхотни нещица за нас и КАКВО ПЕЧЕЛИТЕ вие от това?

Всеки автор с публикувана статия в блога на хотела получава ваучер за 1 нощувка за двама в Хотел Екстрийм, Пампорово!

Всяка статия ще бъде активно промотирана в социалните мрежи, както и в интернет, с цел да достигне вашето оригинално творение до по-голяма маса хора. Всичко това ще е за наша сметка 🙂

Статиите, които преминат през одобрение ще бъдат публикувани с ваша снимка и кратка информация за вас в края им. Ние държим на вашия труд и ще го представим като авторски.

Кратко резюме на написаното от вас ще бъде отпечатано и поставено във всяка стая на хотела, така то ще достигне до над 1500 души всеки месец. (Вашето име няма да бъде забравено и там :))

Всички ваши снимки ще бъдат публикувани пред аудитория от над 20 000 души в социалните мрежи, като навсякъде ще бъдете споменати като автор!

При вашето посещение в хотела ще получите стая с прекрасен изглед към Родопите, който да ви вдъхнови да сътворите още красиви и интересни писания 🙂

С цел да избегнем недоразмения сме направили специална страничка, на която да кандидатствате с измислената от вас тема за статия. Нашият екип ще я разгледа и ще ви върне отговор, тогава ще имате цялото време на света да творите на свобода. Държим да отбележим, че статии, които сме получили и не са минали процеса на одобрение няма да бъдат публикувани и използвани никъде в интернет пространството. За да бъде публикувана една статия задължително трябва да отговаря на всички 7 условия, като допълнително си запазваме правото да отказваме да публикуваме статии, които смятаме, че не са уместни.

Надяваме се с ваша помощ да направим един пълен каталог на всички интересни кътчета в Родопите, както и всичко интересно, което се случва в региона.

Крайната цел на нашата идея е Родопите и в частност Пампорово да станат атрактивна дестинация за всички пътуващи хора!