Почивка сред аромата на боровите гори в Пампорово!

Коледа е един от най-семейните празници. Всеки очаква този ден с нетърпение, и малки и големи. Обикновено на този ден семействата се събират  пред коледната трапеза като това е обвързано с много работа и приготовление от страна на домакините. Всеки малък детайл е важен за празничното настроение, но и това е свързано с много труд, време и средства.
И като пресметнем плюсовете и минусите, дали не е по-изгодно да разчупим традиционното посрещане на Коледа  и Нова година у дома, с това да почиваме и да бъдем обгрижвани от любезните домакини в някой уютен и приятен хотел. Причините могат да бъдат толкова много, но ние ще се опитаме да ги вместим в само 7.

Ние чистим и подреждаме 🙂

Когато си гост в хотел, не ти се налага да чистиш и подреждаш, за да порещнеш близките си  в чист и уютен дом. Това е наша работа. Ние ще се погрижим за украсата, за елхата, за цялото Коледно настроение, което ще създадем у вас и гостите ви. Ще украсим целия хотел и така ще ви донесем цялото Коледно настроение, което е възможно. А това е от голямо значение за прекарването на едни невероятни празнични почивни дни.

Не готвим цял ден

Когато очкаваме цялата рода на Коледа се стараем да приготвим многобройни вкусотийки, които да галят небцето. Ще приготвим всички традиционни Коледни блюда и ще ви ги поднесем, за да можем да ви изпратим в страната на Коледното настроение. Това всичко ще спести на домакинята (обикновено тя отнася цялото напрежение около приготвянето на колената трапеза) много усилия и поне няколко дни “бъхтене” в кунхята. Като друг бонус специално от нас е, че ще имате възможността да опитате и много традиционни Коледни вкусотийки от Родопите. Нашето предястие е съставено от традиционните Пататник, Родопски клин, Постни зелеви сърмички, Постни пълнени чушки и баница. Основното ястие е Капама с 3 вида месце, наденичка и разбира се кисело зеле 🙂 Десертът се състои от Коледни курабийки и вкусен и ароматен Коледен пай от ябълки! Всичко това ще бъде полято от пивко червено винце. Е, дали не звучи примамливо. Хем почиваш, хем празнуваш?

Не пазаруваме храни и напитки цял ден в лудниците по магазините

Всеки знае какво се случва по магазините дни пред празниците. Суматохата, наречена „Голямото  пазаруване“ сякаш края на света идва е неизбежна.  Ако изберете да посрещнете  празниците  в Хотел Екстрийм, Пампорово ние ще те улесним с едно много важно нещо.  Няма да се налага обикаляне с дни в пазаруване и обикаляне в претъпканите супермаркети и големи търговски центрове.

Дядо Коледа носи настроение

Малко къщи ще посети усмихнатият старец на Бъдни вечер и Коледа, но със сигурност една от тях е нашата. Всеки малчуган, а и не само мечтае да съпреживее срещата с белобрадия старец. Подготвяме специална изненада за всички малки и големи гости –  среща с Дядо Коледа, който ще зарадва всички с много подаръци и изненади, със разкази за своите приключения  по света.  Разкриваме  я единствено пред Вас, скъпи читатели.  На Коледа ще изпратим шейната на Дядо Коледа до Хотел Екстрийм, Пампорово. Тя ще качи всички дечица и ще ги разходи около хотела, всичко това ще е съпроводено с много снимки и отново подаръци за малчуганите. Оставаме само с условието, че тази изненада ще се осъществи само при наличието на достатъчно сняг 🙂

Децата се забавляват с аниматорите цяла вечер

Всяка вечер и всеки ден в Хотел Екстрийм, Пампорово ще е купон за най-малките ни посетители. Коледа и Бъдни вечер нямат да бъдат по-различни. Нашите супер аниматори ще се погрижат настроението да е Коледно, а усмивките да са на лицата на децата непрекъснато. Това ще разтовари родителите и ще им позволи да карат ски освободено и без да се притесняват дали техните деца ще скучаят 🙂 А това е важна предпоставка за незабравимото прекарване и на деца, и на родители.

По-евтино е от вкъщи

Определено можем да кажем, че и този компонент е важен при избора на дестинация за празника. Нашата уникална оферта с отстъпка от 40% от стандартната цена е достатъчно примамлива за всички, които искат да спестят време и средства при празнуването на Коледа.

Можем да караме скиииии

Едно от най-важните преимущества на това да прекараш Коледа в хотел Екстрийм е факта, че можеш да караш скииии. Пампорово е един от най-големите курорти в България, а това, че е курорта с най-добре обработените писти и най-малките опашки на лифтовете е известен факт. Коледа разбира се, е перфектното време да се възползвате и да откриете ски сезона. А и не се знае, дали няма да видите някъде по пистите и самия Дядо Коледа, търсейки малко адреналин, карайки ски например.

Хотел Екстрийм, Пампорово е в очакване на всички свои гости, от всички краища на страната и чужбина. Това, което искаме да направим за Вас е един незабравим празник, изпълнен с много усмивки, уют и незабравими моменти, така, че да не ви липсва ни най-малко традиционното посрещане на Коледа и Нова година както обикновенно. Отпуснете се и си позволете една по-различна почивка, която Ние от хотел Екстрийм, ще превърнем в безспорно най-запомнящата се и приказна досега.