Почивка сред аромата на боровите гори в Пампорово!

От днес в официалната Facebook страница на Хотел Екстрийм, Пампорово стартира нова игра. – Спечели почивка за двама. Наградата е повече от апетитна – Две нощувки за двама с включени закуски, вечери и използване на СПА. Ваучерът, който ще спечели късметлията седмицата след 07.06, ще бъде валиден за цялото лято, като ограничения в дните – няма. Целта ни е да улесним победителя, така че той да може да се възползва от почивка във всяко удобно за него време.

Условията за участие са лесни и се състоят в няколко стъпки. Първото условие е да сте фен на страницата ни във Facebook, след което ще откриете таб наречен “Спечели почивка“. Кликвайки върху него се отваря формата за участие. За успешното записване в томболата се изисква да се попълнят полетата с мейл на участника и две имена. Последното условие е правилно да се отговори на 3 лесни въпроса, свързани с дейността на хотела. Отговорите може да откриете на нашия сайт, хич не сме ги скрили, така че спокойно 🙂 След правилното попълване получавате мейл, който изисква да потвърдите, че именно вие сте се записал за томболата. След потвърждаването и на този мейл вече успешно сте в списъка, от който ще се тегли победителя, а за ваша информация ще получите мейл с копие на информацията, която сте предоставили и отговорите на въпросите, които сте посочили. Постарали сме се процедурата да е лесна и достъпна за вас, но в същото време да е защитена от злоупотреби.

С цел играта да е достъпна до повече хора, ние сме почти нон стоп на разположение да помагаме на този, който се затрудни с попълването на формата за участие или с отговорите на въпросите.

Много важно е да отбележим, че условията на играта не позволяват участие повече от веднъж с един и същи e-mail адрес. Също така при грешен отговор на някой от въпросите може да коригирате отговорите си, но не и отново да се запишете със същия e-mail.

Пожелаваме успех на всички участници и ще очакваме с нетърпение победителя, като ще се постараем да направим почивката му незабравимо преживяване за него и половинката му.