През последните години Пампорово се наложи като една от най-желаните зимни дестинации в България по ред причини. Най-значимата според нашите гости са условията, които курортът предоставя на запалените скиори. Перфектните писти, комбинирани с отличното време в Пампорово го правят желана дестинация, както за българи, така и за чужденци. Нека не забравяме, че Пампорово е курортът в България с най-много слънчеви дни през годината. Иначе казано, когато карате ски в Пампорово ще може да се любувате, освен на отлично обработените писти, но и на парещото слънце.

Какво по-хубаво от тази комбинация – Отлично време и перфектни условия за ски. Има, разбира се – Хотел Екстрийм, Пампорово!

Изминалите няколко години, колкото и нескромно да звучи, хотелът се превърна в един от най-посещаваните в Пампорово и то не само през зимата. Екстрийм предлага на гостите си иновативен и съобразен изцяло с техните изисквания и очаквания продукт, който е съсредоточен изцяло към удовлетворяване на нуждите им. Всички тези усилия на нашия екип не останаха незабелязани и през тази година Хотел Екстрийм, Пампорово спечели някои от най-големите награди. Награди, които не се дават от разни асоциации или организации, а се базират изцяло върху оценките, които нашите гости поставят на хотела след престоя си. Тези награди ни направиха по уверени и естествено ни поставят в ситуация, в която ние трябва да задминем вече високо поставените очаквания на нашите клиенти.

Преди началото на поредния сезон, който смятаме, че ще бъде още по успешен, не само на Екстрийм, но и за целия курорт ще поставим няколко важни акцента в работата ни, които спазваме безкомпромисно.

От 2014 година Хотел Екстрийм погледна към зеленото бъдеще

 

екстрийм грийн

От няколко години насам целият екип на хотела се обедини около идеята, че освен да предоставяме услугата на нашите гости в отличен вид, ние трябва да го правим и природосъобразно или поне възможно най-близо до природосъобразното. По тази причина инвестирахме много средства и най-вече усилия, за да допринесем, макар и малко за опазването на околната среда и екосистемата. Успяхме да намалим разходите на енергия и отопление с нужните за това модификации на осветителните тела, подменихме отоплителната система в хотела с газова и премахнахме твърдото гориво, което ползвахме до тогава. През изминалата година въведохме и нашата ЕКО политика, която ни дава най-голямо удовлетворение. Успяхме да намерим начин да накараме и Вас – нашите гости да се включите в инициативата. Каква е идеята? Много е простичко. Всеки ден в хотела се подменят стотици кърпи, чаршафи и друго бельо, също така се изразходват много химикали за почистване. Ние решихме да възнаграждаваме всеки наш гост, който се откаже от смяната на бельото и кърпите, както и ако откаже почистване на стаята с химикали. Всеки ден, в който се включите в инициативата, ние ви даваме ваучер за 5 лв., които може да ползвате в хотела. Държим да отбележим, че почистването и дезинфекцирането на стаите е наш огромен приоритет и по никакъв начин не си позволяваме да пренебрегваме хигиенните норми, които стриктно спазваме. След окончателното ви напускане на стаята, тя бива почиствана изцяло и дезинфекцирана, използвайки препарати с възможно най-малко съдържание на вредни за околната среда химикали. В допълнение, цялата администрация на хотела използва еко хартия за нуждите си.

Усмивката

Най-важното нещо  за нас е доброто обслужване и усмивката, с която го предлагаме. Нашите колеги са тези, които ще ви накарат да се чувствате като у дома си. Нашата философия е, че всеки гост трябва да се чувства, така както би се чувствал, когато си е вкъщи и именно по този начин се стараем да се грижим за вас.

Грижа за децата и ски детска градина

Ски детска градина

От миналата зима в Хотел Екстрийм, Пампорово работят цяла банда аниматори, които целодневно се грижат за доброто настроение на вашите дечица. Забавните игри, дискотеки и купони са част от образователния подход, който имаме към най-малките ни посетители. В допълнение предлагаме и единствената в курорта ски детска градина за начинаещи.  В нея дечицата се обучават на най-основните похвати в карането на ски по един забавен и интересен начин, от някой от нашите квалифицирани аниматори. Идеята ни е да запалим желането им да практикуват белите спортове, като за целта дори и само няколко урока са достатъчни. След първоначалното обучение при нас ги изпращаме при колегите от Ски училище АСПЕН, където те минават към едно по-високо ниво на школовка.

Удобство за скиорите

През зимата една от най-важните ни задачи е да се погрижим скиорите да имат максимално много удоства да практикуват любимото си занимание. По тази причина и тази година в Хотел Екстрийм организираме безплатен транспорт до самите писти. Разстоянието е едва 300 метра и се стига пеша за около 5 минутки, но с цел да не губим ценно време на гостите ни предлагаме и тази услуга. В допълнение, ако не те притежател на собствено ски оборудване ви предоставяме възможността да наемете такова от ски гардероб АСПЕН. Удобството, което ви предлагаме е, че колегите от гардероба идват да ви вземат от хотела, карат ви до гардероба, след което и ви оборудват. На тръгване единствената ни молба е да оставите ските в нашия ски гардероб (в хотела), а ние ще се погрижим те да достигнат до Аспен.

Удобство за нескиорите

Във всяка компания има и хора, които за изненада не харесват ските. Разбира се, те също са наш приоритет, имайки предвид факта, че те прекарват по-голяма част от деня си в хотела. За тях има подготвена специална програма от нашите аниматори, която включва зумба, водна аеробика, различни танци и игри. Освен това всеки гост е добре дошъл в СПА центъра на хотела, където може да се поглези с най-модерните релакциращи и разкрасителни процедури.

Топлина

Във времето успяхме да интегрираме достатъчно иновативни методи за отопление, които да бъдат едновременно енергоспестяващи и достатъчно мощни, за да може въпреки отрицателните температури извън хотела в стаите да се разхождаме по къси ръкави 🙂

Удобство при резервиране и намаляване на бюрокращината

Интегрирането на интелигентна система за резервации е наш основен приоритет. Новата система за резервации няма да има аналог в нито един хотел в Пампорово. Всеки наш гост ще има възможност да направи резервация за броени минути и то без да става от стола си. Цялата система е направена интуитивно и удобно, като дори ако предпочитате да се свържете с нас по телефон и да направите своята резервация ще може след това да я заплатите директно през сайта ни само с вашия уникален код на резервацията. Очакваме новата система да заработи в разгара на зимния сезон! В допълнение имаме няколко политики, които целят да запознаят гостите ни с възможно най-полезната информация преди пристигането им в хотела. Всеки наш гост, който си е направил резервация с валиден мейл получава съобщение 3 дни преди пристигането си в Пампорово с пътната обстановка, времето за следващата седмица и упътвания как да ни открие. Система, която решихме да разработим, за да създадем у вас усещане за сигурност при тръгване на път в планината.

Социални каузи

През идната 2016 година продължаваме да бъдем ангажирани, както към околната среда, така и към региона, в който се намираме. Безспорно Родопите са едно от съкровищата на България и дори може да се каже на Европа. За позитивите на планината мисля, че няма смисъл да говорим, тъй като всеки, който е имал честта да я посети знае какво имаме предвид. Идната година погледнахме към една отдавнъшна наша кауза, която все не успяваме да реализираме. Хотел Екстрийм, Пампорово ще възстанови беседката на Орфееви скали. Като допълнение ще бъдат изградени и съоръжения за барберкю, за да може да се запази природата в чистия в вид, в който е в момента. Местността Орфееви скали е голяма слабост на нашия екип и изграждайки съоръжението се надяваме да стане по-известна и посещавана, както от туристи, така и от местни хора.

Награди

Хотел Екстрийм Пампорово с награда от TripAdvisor

На последно място оставихме голямата ни гордост през тази година. Хотел Екстрийм, Пампорово стана носител на общо 3 награди, които са от едни от реномираните сайтове за ревюта в световен мащаб. Наградата, с която най-много се гордеем е тази от TripAdvisor, която е плод на огромните ни усилия да предоставим възможно най-доброто обслужване на нашите гости. В резултат, на което сме получили оценки от тях. Цялостната идея на TripAdvisor е гостите да оценяват престоя си в даден хотел и на база всички ревюта се формира обща оценка, която извежда Хотел Екстрийм като победител за 2015 година! Другите 2 награди, които също толкова ценим са от най-големия сайт за резервации Booking.com, както и от световния гид за луксозни хотели – Luxury Travel Guide, където Хотел Екстрийм е класиран на първо място в категорията луксозен планински хотел. Всички тези отличия са на база отзиви от наши клиенти, което ги прави изключително скъпи и важни за нас.

Хотел Екстрийм, Пампорово определено е марка, която с годините се опитваме да наложим, като епоним на качество и отлично обслужване. Огромният брой клиенти, които прекарват отпуските и ваканциите си при нас всяка година е отговор на нашата философия и доказателство, че работим в правилната посока. Искаме да благодарим на всички, които ни се довериха и да ги уверим, че Хотел Екстрийм ще продължи да спазва всички високи норми на качество и обслужване, като разбира се, всяка година ще се стараем да надминаваме очакванията дори на нашите най-заклети фенове.