Тази година Хотел Екстрийм, Пампорово се нареди сред отличниците в Пампорово и стана носител на Сертификата за Отличие на най-големия сайт за оценки на пътуващиTripAdvisor! Успяхме да отвеем конкуренцията с много старание и поглед към нуждите на нашите гости, като отличието не би било възможно без вашата подкрепа!

TripAdvisor certificate Хотел Екстрийм, Пампорово

Всяка година TripAdvisor награждава заслужили хотели, ресторанти или кафета със сертификата за отличие. Този сертификат е на база само и единствено на отзивите, които ВИЕ – нашите клиенти оставяте в сайта. TripAdvisor е най-големият и авторитетен сайт за оценки на места за настаняване и хранене в света. Идеята му е да покаже реалната оценка на хотелите и да предостави мнения на пътуващи хора, които действително са посетили хотела.

Награда за Хотел Екстрийм Пампорово от TripAdvisor

Тази награда е голяма чест за целия екип на Хотел Екстрийм, Пампорово и за пореден път показва, че нашите усилия да накараме всеки наш гост да се чувства като у дома си не са останали напразни. Искаме отново да благодарим на всички наши гости, които оставиха своята оценка и допринесоха за това отличие, а останалите може да ни подкрепят за догодина на този линк:

През изминалата година Хотел Екстрийм, Пампорово бе номиниран за още една много престижна награда. Сайтът Luxury Travel Guide се свърза с нас и ни съобщи, че сме номинирани за тяхната годишна награда. Номинациите там се извършват от членове на техния клуб на пътуващите, а изборът на победител се извършва от специализирано жури. Особено сме горди да бъдем сред най-добрите луксозни хотели в България и тайнично се надяваме да спечелим възможно най-много гласове на журито! Повече информация може да откриете тук

image001