В ежедневната ни работа има малко удоволствия и едно от най-чаканите е ежегодния купон с колеги. В настоящата статия искаме да ви представим нашите 5 причини да направите ежегодния си тиймбилдинг в Хотел Екстрийм, Пампорово.

1. Локацията

Пампорово се намира само на час път от Пловдив, което от своя страна е удобно място за фирми, намиращи се в източната част на страната и най-вече тези от Пловдив и региона. След тазгодишния цялостен ремонт на главния път Пловдив-Смолян, вече пътуването е удоволствие и определено ще ви спести време. Освен това Пампорово е най-близкият планински курорт до градовете Варна, Бургас, Стара Загора и много други. Фирмите от София също могат да се замислят за фирмено мероприятие в Хотел Екстрийм, Пампорово, тъй като хотелът е само на 2 часа с кола от столицата.

2. Конкурентните цени

Във времето, в което живеем, всяка стотинка е от значение и ние разбираме това. Хотел Екстрийм, Пампорово има политика за ценообразуване изцяло съобразена с изискванията на всеки индивидуален клиент, който желае да организира тиймбилдинг при нас. Стараем се да предоставяме изгодни цени, като това по никакъв начин да не навреди на качеството на предоставената услуга. По желение на клиента се изготвят пакетни настанявания с най-различни екстри, като цената е примамлива, както за големи и средно големи фирми, така и за по-малки такива.

тим билдинг Пампорово

3. Допълнителните екстри

Както повечето от вас знаят, когато посетиш ново място, първото нещо, от което се интересуваш е да видиш забележителностите на региона и да усетиш от чара на дестинацията. При нас може да опитате от всичко, а ние ще се погрижим да си прекарате незабравимо. Практиката ни е показала, че повечето организатори, търсят нещо различно и интересно. Региона на Пампорово е идеалното място за много различни спортове и активности, като конна езда, пейнтбол, разходки из екопътеки, колоездене и много други. Вие намислете какво искате да правите, а ние ще го организираме!

тим билдинг пейнтбол в пампорово
Пейнтбол в Пампорово за Вашето фирмено парти

4. Купона

Няма как да организираш тиймбилдинг без да се погрижиш за партито. С професионални диско водещи и отлична озвучителна и визуална техника, ние ще се погрижим да останете без крака от танци 🙂

5. Храната

Изключително сме щастливи, че се намираме в толкова фолклорно богат район като Родопите. Местните традиции са изключително тачени, а покрай това и храната. Вкусотийките, които може да хапнете в ресторанта на Хотел Екстрийм, Пампорово са неповторими. Като започнем с известните качамак, родопски клин, пататник, лозови сърмички и стигнем до уникалните марудници, гарантирано ще трябва да прекарате повече време на дансинга, за да не нарушите фигурата си 🙂 Разбира се, ние ще се погрижим да изготвим идеалното за вашите вкусове меню, което да остави приятни спомени и да ви накара да пробвате да сготвите някоя от вкусните рецепти вкъщи.

Ако успяхме да ви убедим и вече планирате да ни се обадите, може лесно да изпратите и своето запитване през онлайн формата на нашия сайт. Ако все пак предпочитате да ни се обадите (и ние предпочитаме да обсъдим подробностите с нашите бъдещи клиенти по телефона), тогава може да ни потърсите на телефон 0879 933 308 🙂

Очакваме ви в Пампорово за един незабравим купон, за който дъл го след това ще разказвате 🙂