Нашите партньори от ски училище и гардероб Аспен и тази година са подготвили уникални условия за всички начинаещи скиори и не само! От края на 2015 година и през 2016 година или реално в целия активен ски сезон гостите на Хотел Екстрийм Пампорово ще използват 20% отстъпка от цените за ски оборудване. Допълнителната изненада е 10% намаление на цените за ски учители. С тези допълнителни екстри сме се постарали да обхванем цялата гама на възможните ски услуги, които са необходими за една спокойна и организирана ски почивка. Нашите партньори от ски гардероб “Аспен” бяха така учтиви да ни предложат и още една допълнителна екстра. Всеки наш клиент, който няма на разположение ски оборудване ще бъде транспортиран директно от Хотел Екстрийм Пампорово до ски гардероб “Аспен” и ще бъде оборудван на преференциалните цени. След края на престоя гостите няма да имат ангажимент да връщат ските в гардероба. За скиорите, които са забравили да вземат част от екипа, колегите ни предлагат и ски грейки и панталони, отново под наем. Ако имате проблем със ските или сноуборда и се нуждаете от поправка или корекция и не можете да се справите сами (Ето тук може да видите как), то тогава Аспен са вашите хора!

Untitled-2-min

Малко повече за Ски гардероб Аспен

Всъщност ски гардеробите са цели 2 и са разположени на няколкостотин метра един от друг. Отличителен белег е дървеният елен разположен пред гардеробите. Единият е на пъпа на плац Студенец точно до касите за ски карти, а другият се намира в края на зелената туристическа писта (която е и най-близката писта до Хотел Екстрийм, Пампорово)

Untitled-3-min

Гардеробите са напълно оборудвани с висококачествена екипировка, която се подновява преди всеки сезон! Много важно е да отбележим, че за начинаещи скиори и хора, които не са практикували зимни спортове до сега е от изключителна важност екипировката да е добре поддържана и на високо ниво. Били сме свидетели на много случаи, в които именно некачествената услуга предлагана от ски училища и ски гардероби са отказвали хора от снежните спортове. Повярвайте ни това няма да се случи, ако използвате услугите на Ски гардероб и училище Аспен!

Защо работим ексклузивно с Аспен?

Отговорът е изключително лесен: При тях няма издънки, няма лошо качество на услугата, няма оправдания или компромиси с предлагането на най-доброто за нашите гости! Най-вече всички от екипа на Аспен са изключително позитивни и готини хора. Усмивката там е нещо нормално! Бизнесът за тях не е просто да посрещнеш турист и да го обслужиш, за да дойде следващият. При тях всичко е ръководено от любовта им към белите спортове и силната им вяра във възможностите на Пампорово да стане дестинация номер едно за ски в България, а и не само!

Untitled-4-min

Комбинацията от висок професионализъм и отлично качество на ски оборудването на Аспен ги правят предпочитан партньор.

Нека обобщим какво може да очаквате, когато сте гост в Хотел Екстрийм и желаете да използвате услугите на ски гардероб или ски учител:

💡Използвате 20% отстъпка за наем на ски оборудване.

💡Използвате 10% отстъпка при ангажиране на ски учители (само в Хотел Екстрийм!)

💡Използвате възможността да ви вземе бусче, което да ви закара директно до ски гардероба, където да бъдете оборудвани с нужната екипировка. Ние пък ще ви приберем 🙂

💡Не е нужно да връщате екипировката чак до ски гардероба. Може да я оставите в хотела, а ние ще се погрижим за нея 🙂

💡Получавате гаранция за отлично отношение, висок професионализъм и гарантирано качество!

Ако искате да сте от малкото хора, които ще имат възможността да се възползват от комбинацията на услугите на Хотел Екстрийм, Пампорово и ски училище Аспен, побързайте и резервирайте своята ски почивка при нас.Capture

Повече информация за цените, условията и готини снимки може да разгледате на сайта на ски училище Аспен.